ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΔΙΑΣ

ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΙΑΣ

Καρέκλα με σκελετό κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο δρυς (ή οξιάς). Οι ενώσεις του ξύλου είναι ισχυρές, δίνοντας μία ανθεκτική κατασκευή που αντέχει σε οποιαδήποτε επιβάρυνση.

Το κάθισμα - πλάτη επενδύεται με δέρμα - τεχνόδερμα (ή ύφασμα). Η ένωση του καθίσματος με την πλάτη γίνεται με δύο πλαϊνά μπράτσα που σχηματίζουν κοίλο σχήμα στην επιφάνεια της πλάτη και κενό στο πίσω μέρος.

Το κάθισμα αποτελεί και την βάση στήριξης της καρέκλας. Η καρέκλα διαθέτει τέσσερα πόδια που ξεκινούν από το κέντρο του καθίσματος και έχουν μεγάλη κλίση προς τα έξω δημιουργώντας σχέδιο πυραμίδας που την ομορφαίνει ακόμα περισσότερο.

Η καρέκλα είναι κατάλληλη για την χρήση ως κάθισμα σε τραπεζαρία καθιστικού. Το κάθισμα - πλάτη μπορεί να επενδυθεί με δέρμα ή ύφασμα της επιλογής σας και το ξύλο βάφεται στο χρώμα της επιλογής σας.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ενδεικτικές Διαστάσεις: Μήκος47 cm Χ Πλάτος 50 cm X Ύψος 88 cm

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) στο χρώμα της επιλογής σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το κάθισμα - πλάτη ντύνεται με δέρμα ή ύφασμα που επιλέγετε εσείς από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών υφασμάτων που διαθέτουμε.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

 Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

4 τεμάχια.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού