ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΛΕΩΝ

ΚΑΡΕΚΛΑ ΛΕΩΝ

Ξύλινη καρέκλα με κλασική απαράμιλλή γραμμή. Η καρέκλα είναι κατασκευασμένη εξολοκλήρου με μασίφ ξύλο οξιάς ή δρυός. Η καρέκλα αποτελείται από ενωμένα ξύλινα κομμάτια με ισχυρές συγκολλήσεις.

Η καρέκλα είναι ψηλή και συνεπώς κατάλληλη για κάποιον ψηλό πάγκο ή μπαρ (bar). Επίσης, λόγω της μεγάλης αντοχής της στην σκληρή χρήση είναι κατάλληλη τόσο για οικιακή χρήση όσο και για επαγγελματική χρήση.

Το ξύλο βάφεται ή βερνικώνεται στο χρώμα της επιλογής σας. Προτείνεται η χρήση βερνικιού στο φυσικό χρώμα του ξύλου.

Οι ενώσεις του ξύλου είναι πανίσχυρες δίνοντας μία αθάνατη κατασκευή που αντέχει οποιαδήποτε επιβάρυνση.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ενδεικτικές Διαστάσεις: Μήκος 54 cm Χ Πλάτος 44 cm X Ύψος 110 cm

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου θα είναι της επιλογής σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το μονοκόμματο κάθισμα / πλάτη είναι γεμισμένο με μαξιλάρι που επενδύεται με δέρμα ή με τεχνόδερμα ή με ύφασμα της επιλογής σας από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών δερμάτων, τεχνοδερμάτων και υφασμάτων που διαθέτουμε.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 1 εβδομάδα. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

2 τεμάχια.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού