ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΖΕΦΥΡΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΔΕΙΠΝΟΥ ΖΕΦΥΡΟΣ

Μοντέρνα τραπεζαρία για την κουζίνα ή το καθιστικό σας. Μοναδικό τραπέζι δείπνου (dinner table) με πολύ απέριττη γραμμή και στυλ. Κατασκευάζεται με σταθερή ή ανοιγόμενη επιφάνεια (καπάκι).

Το τραπέζι συνδυάζει μέταλλο και ξύλο. Η βάση μαζί με τα πόδια του είναι κατασκευασμένα από ελαφρύ μέταλλο (αλουμίνιο) ή ξύλο. Όλη η άνω επιφάνεια (καπάκι) είναι επενδυμένη με καπλαμά (canaletto) από φυσικό ξύλο καρυδιάς ή δρύς η οξιάς.

Τα πόδια και όλη η βάση μπορούν είτε να βαφτούν σε χρώμα μετάλλου της προτίμησης σας ή να επενδυθούν επίσης με καπλαμά (canaletto) από φυσικό ξύλο καρυδιάς ή δρύς η οξιάς ώστε να έχουμε 100% επενδυμένη με ξύλο επιφάνεια.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) του ξύλου θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Το μέταλλο στα πόδια και την βάση βάφεται με κατάλληλα μεταλλικό χρώμα σε αποχρώσεις της αρεσκείας σας. Προτείνεται η βαφή σε γκρι, λευκό ή μαύρο χρώμα.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως γίνεται και για όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 2 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Η τιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού