ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ ΙΘΑΚΟΣ

ΜΠΟΥΦΕΣ ΙΘΑΚΟΣ

Μοντέρνος ξύλινος μπουφές με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς (ή δρυς) και διακοσμημένος με βαφή ματ λάκας *.

Η σχεδίαση του μπουφέ είναι ασύμμετρη.Παράγεται σε πολλά διαφορετικά σχέδια. Διαθέτει ένα πολύ μεγάλο ντουλάπι, και τρία όμοια πολύ μεγάλα ντουλάπια. Τα πορτάκια των ντουλαπιών δεν έχουν πόμολα και ανοίγουν οριζόντια. Επίσης προσφέρει και δύο ή τρία μεγάλα συρτάρια χωρίς πόμολα.

Η επιφάνεια του ξύλου της καρυδιάς είναι βαμμένη με πολύ διακριτικό βερνίκι που αφήνει να κυριαρχεί το φυσικό χρώμα του ξύλου. 

Ο μπουφές μπορεί να έχει πόδια αλλά και να στηρίζεται σε βάση και είναι ελαφρά υπερυψωμένος. Αυτή η ελαφρά υπερύψωση επιτρέπει στα ντουλάπια να ανοίγουν ελεύθερα (χωρίς να εμποδίζονται από το πάτωμα).

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουν μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερή, σατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το σχέδιο του μπουφέ καθώς και οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Μπουφές Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Καλύπτεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
 
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού