ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ ΖΗΛΟΣ

ΜΠΟΥΦΕΣ ΖΗΛΟΣ

Μπουφές και σύνθεση μαζί με συμμετρική σχεδίαση και έντονη διχρωμία. Όλη η επιφάνεια του επενδυμένη με οικολογικό καπλαμά ή φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο.

Διαθέτει δύο μεγάλα ντουλάπια (παράπλευρα) και ένα μεγάλο ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο στο κέντρο που χωρίζεται ασύμετρα σε δύο η τέσσερα  μέρη. Ο μπουφές είναι υπερυψωμένος με ξύλινα πόδια. Αυτή η υπερύψωση από το έδαφος αφενός επιτρέπει στα ντουλάπια να ανοίγουν ελεύθερα (χωρίς να εμποδίζονται από το πάτωμα) και αφετέρου τον κάνει καλαίσθητο και ανάλαφρο στον χώρο.

Όλη η επιφάνεια του είναι βαμμένη σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις, μία σε σκούρο καφέ και μία σε ανοιχτό γκρι που δημιουργούν μια έντονη διχρωμία και τον κάνουν ακόμα ποιο μοντέρνο. (οι επιλογές χρωμάτων είναι πάρα πολλές)

Ο μπουφές γίνεται ακόμα ποιο όμορφος και εντυπωσιακός με την ολοκλήρωση του σε σύνθεση επίπλου. Αυτό επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση με την τοποθέτηση ξύλινης επιτοίχια ραφιέρας στα ίδια με τον μπουφέ χρώματα ακριβώς από πάνω από τον μπουφέ.

Είναι ένα όμορφο και συγχρόνως εντυπωσιακό έπιπλο που θα στολίσει το σαλόνι ή το καθιστικό σας.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το σχέδιο του μπουφέ καθώς και οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ο μπουφές διαθέτει από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
 
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού