ΓΩΝΙΑΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΑΥΡΑ

Γωνιακός καναπές ΑΥΡΑ

Μοντέρνος γωνιακός καναπές κατασκευασμένος με σκελετό από μασίφ ξύλο (οξιά ή δρυς). Διαθέτει μεγάλα συμμετρικά τετράγωνα μαξιλάρια καθίσματος και πλούσια σειρά από συμμετρικά μαξιλάρια πλάτης. Ιδιαίτερα αναπαυτικός και άνετος είναι κατάλληλος για καθιστικά ή σαλόνια με μικρούς ή με μεγάλους χώρους (δείτε σχετικά στις ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ).

Ο καναπές είναι ολοκληρωτικά ντυμένος με ύφασμα και ελαφρά υπερυψωμένος από το πάτωμα. Αυτή η λιτή και απέριττή γραμμή τον κάνει επιβλητικό και απόλυτο στον χώρο που τον τοποθετούμε. Επίσης είναι εντυπωσιακός λόγω της μοντέρνας σχεδίασης του στην οποία κυριαρχούν μακριές οριζόντιες και κάθετες ευθείες γραμμές.

Σας περιμένουμε στην έκθεση μας για να τον δείτε από κοντά και να τον δοκιμάσετε με την παρέα σας.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Υπάρχει δυνατότητα αντί για γωνιακός να κατασκευαστεί σε δύο αυτόνομα κομμάτια (ένα διθέσιο και ένα τριθέσιο).

Τόσο η γωνία του καναπέ όσο και οι διαστάσεις του (για κάθε πλευρά ή κομμάτι ξεχωριστά) προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την κατασκευή ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

Ανάλογα με τις διαστάσεις που θα επιλέξετε ο καναπές είναι κατάλληλος τόσο για μικρά όσο και για μεγάλα σαλόνια ή καθιστικά.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Προτείνεται η επένδυση του με υφάσματα που έχουν ανάγλυφη ή βαμβακερή ή βελούδινη υφή. Επίσης υπάρχει δυνατότητα διχρωμίας με χρήση διαφορετικού χρώματος υφάσματος για τα μπράτσα. Επιλέγετε εσείς τα υφάσματα που σας αρέσουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων. Το ύφασμα του καναπέ είναι αποσπώμενο.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Μαξιλάρια πλάτης από πολυεστερικό πούπουλο με ανεξάρτητες βαθμίδες στήριξης, μαξιλάρια καθίσματος από λάστιχα ειδικής τεχνολογίας 'NASA' ανωτέρας ποιότητας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ένα προϊόν Ελληνικής κατασκευής στο εργοστάσιο μας στις Aχαρνές (made in Greece) με υλικά υψηλής ποιότητας της ευρωπαϊκής αγοράς.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Παρέχεται γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

 

Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού