ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΕΡΣΗ

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡA ΕΡΣΗ

Κρεβατοκάμαρα από ξύλο και επενδυμένη επιλεκτικά με ύφασμα (ή τεχνόδερμα). Συνδυάζει το ύφασμα με το ξύλο δημιουργώντας ένα όμορφο αποτέλεσμα. Οι συνδυασμοί που μπορούμε να δημιουργήσουμε είναι αμέτρητοι.

Το κρεβάτι διαθέτει σκελετό κατασκευασμένο από  ξύλο και στηρίζεται σε ξύλινη βάση. Το κρεβάτι πλαισιώνεται από ψηλή μονοκόμματη πλάτη (κεφαλάρι) επενδυμένη με ύφασμα (ή τεχνόδερμα). Η πλάτη αποτελείται από δύο ίσες ενωμένες ορθογώνιες παραλληλόγραμμες επιφάνειες επενδυμένες με ύφασμα.

Τα κομοδίνα είναι επίσης από ξύλο και διαθέτουν από ένα ευρύχωρο συρτάρι ή δύο συρτάρια το καθένα. Τα συρτάρια δεν έχουν πόμολα αλλά εσοχές για να διευκολύνουν το άνοιγμα. Κάθε κομοδίνο προαιρετικά μπορεί να διαθέτει και ένα κατακόρυφο ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο που χωράει ψηλά αντικείμενα ή διακοσμητικά. Μπορούμε να φτιάξουμε συρταριέρα (τουαλέτα) σε σχέδιο ανάλογο των κομοδίνων.

Είναι μια μοντέρνα και συγχρόνως εντυπωσιακή κρεβατοκάμαρα προσεγμένη στην παραμικρή λεπτομέρεια με υψηλή ποιότητα κατασκευής που την κάνει ανθεκτική στην χρήση και τον χρόνο.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού και των κομοδίνων προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο του υπνοδωματίου σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το ύφασμα (ή τεχνόδερμα) με το οποίο ντύνεται η πλάτη (κεφαλάρι) το επιλέγετε εσείς από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών τεχνοδερμάτων και υφασμάτων που διαθέτουμε.
Προτείνεται η επένδυση με ύφασμα σε χρώμα σκούρο καφέ ώστε να κάνει αντίθεση με το βαμμένο σε ανοιχτό χρώμα ξύλο του κρεβατιού. Διαλέγεται εσείς τα υφάσματα (ή τα τεχνοδέρματα) που σας ταιριάζουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε.
Όλα τα υφάσματα (ή τεχνοδέρματα) του κρεβατιού είναι αποσπώμενα.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κρεβατοκάμαρα Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο (όπως και όλα μας τα έπιπλα).

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

 Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού