ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΙΠΠΗ

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡA ΙΠΠΗ

Κρεβατοκάμαρα κατασκευασμένη 100% από ξύλο επενδυμένο με φυσικούς καπλαμάδες (canaletto) από ξύλο καρυδιάς (ή δρυς).

Το κρεβάτι διαθέτει βάση κατασκευασμένη από  ξύλο και είναι αρκετά υπερυψωμένο από το πάτωμα με στιβαρά ξύλινα πόδια. Πλαισιώνεται από μεγάλη μονοκόμματη πλάτη (κεφαλάρι) που είναι διακοσμημένη σε καρέ σχέδιο με οριζόντιες λουρίδες .

Τα κομοδίνα είναι ορθογώνια παραλληλόγραμμα, επίσης ξύλινα και διαθέτουν από δύο συρτάρια το καθένα και είναι επίσης διακοσμημένα με καφέ λουρίδες ( λάκα της επιλογής σας). Τα συρτάρια δεν έχουν πόμολα.

Η συρταριέρα είναι ξύλινη με ορθογώνιο παραλληλόγραμμο σχέδιο και διαθέτει τρία η τέσσερα όμοια συρτάρια: τα δύο (άνω και κάτω) βαμμένα καφέ (καφέ λάκα) και το τρίτο (μεσαίο) βαμμένα στο χρώμα του ξύλου με λεπτομέρεια  λάκας. Τα συρτάρια δεν έχουν πόμολα.

Το σύνολο των επίπλων της κρεβατοκάμαρας είναι από ξύλο και διαθέτει διχρωμία στην βαφή της ξύλινης επιφάνειας στο χρώμα του ξύλου και της καφέ λάκας αν και η επιλογή των χρωμάτων και των αποχρώσεων είναι αποκλειστικά δική σας.

Είναι μια πολύ μοντέρνα κρεβατοκάμαρα με ασύμμετρο σχεδιασμό που διαφέρει από το συνηθισμένο και εντυπωσιάζει, προσεγμένη στην λεπτομέρεια και με τεράστια αντοχή στον χρόνο και στην χρήση.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερή, σατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού, των κομοδίνων και της σιφονιέρας προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο του υπνοδωματίου σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα είναι Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας στις Αχαρνές, με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
 
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού