ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΗΡΑ

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡA ΗΡΑ

Κρεβατοκάμαρα κατασκευασμένη από ξύλο, κόντρα πλακέ θαλάσσης και ύφασματεχνόδερμα).

Το κρεβάτι διαθέτει σκελετό κατασκευασμένο από ξύλο και κόντρα πλακέ θαλάσσης και στηρίζεται στο έδαφος χωρίς πόδια (εφάπτεται). Όλο το κρεβάτι επενδυμένο με αποσπώμενο ύφασματεχνόδερμα) και διαθέτει ενσωματωμένο ψηλό μονοκόμματο κεφαλάρι (πλάτη).

Τα κομοδίνα είναι από ξύλο (αμερικάνικος δρυς) και διαθέτουν από ένα ευρύχωρο συρτάρι το καθένα. Τα συρτάρια δεν έχουν πόμολα και στηρίζονται σε διακριτικά μεταλλικά (inox) πόδια.

Αντί για σιφονιέρα διαθέτει τρία ή τέσσερα ευρύχωρα επιτοίχια ντουλάπια - ανάλογα με το σχέδιο που θα επιλέξετε.

Τόσο να κομοδίνα όσο και τα επιτοίχια ντουλάπια μπορούν να βαφτούν στο ίδιο χρώμα με το ύφασμα του κρεβατιού ή να βερνικωθούν στο φυσικό χρώμα του ξύλου για να κάνουν αντίθεση με το κρεβάτι.

Η επιλογή των υφασμάτων (ή τεχνοδερμάτων) για το ντύσιμο του κρεβατιού όσο και των χρωμάτων και των αποχρώσεων για τα κομοδίνα και την σιφονιέρα είναι αποκλειστικά δική σας υπόθεση.

Είναι μια μοντέρνα, πρωτότυπη και συγχρόνως ασυνήθιστη κρεβατοκάμαρα προσεγμένη στην παραμικρή λεπτομέρεια με ποιότητα κατασκευής και ανθεκτική στην χρήση και τον χρόνο.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού, των κομοδίνων και των επιτοίχιων ντουλαπιών προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν ακριβώς στο χώρο του υπνοδωματίου σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το κρεβάτι ντύνεται με ύφασμα ή τεχνόδερμα που επιλέγετε εσείς από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών υφασμάτων ή τεχνοδερμάτων που διαθέτουμε. Προτείνεται η επένδυση με ύφασμα σε μέτρια χρώματα (π.χ. σκούρο μπεζ ύφασμα). Το ύφασμα του κρεβατιού είναι αποσπώμενο.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κρεβατοκάμαρα Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα (όπως και όλα μας τα έπιπλα) διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Η τιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού