ΖΙΓΚΟΝ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΒΙΟ

ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΖΙΓΚΟΝ ΣΑΒΙΟ

Τα τραπεζάκια ζιγκόν είναι μικρά βοηθητικά τραπεζάκια που συνήθως τοποθετούνται στο σαλόνι ή το καθιστικό μας. Το ειδικό τους χαρακτηριστικό είναι να προσφέρουν άμεση και εύκολη πρόσβαση, άνεση, λειτουργικότητα και οικονομία χώρου κατά την αποθήκευση.

Διατίθεται σετ με τρία τετράγωνα χωριστά τραπεζάκια με διαφορετικό μέγεθος το καθένα, τα οποία κατά την αποθήκευση το ένα μπαίνει μέσα στο άλλο προσφέροντας έτσι την απαιτούμενη οικονομία αποθηκευτικού χώρου.

Η άνω επιφάνεια των τραπεζιών (καπάκια) αποτελείται από τετράγωνο ξύλινο πλαίσιο που φιλοξενεί  μαύρο κρύσταλλο. Ο σκελετός τους για μέγιστη αντοχή και σταθερότητα είναι κατασκευασμένος με μασίφ ξύλο οξιάς, βαμμένο με λάκα ματ.

Κάθε τραπεζάκι είναι τετράγωνο και διαθέτει τέσσερα ξύλινα πόδια - ένα σε κάθε γωνία. Για επιπλέον σταθερότητα στις τρεις από τις συνολικά τέσσερις πλευρές, τα πόδια ενώνονται μεταξύ τους χαμηλά με ξύλινα στηρίγματα (πυχάκια).

Η συνολική σχεδίαση είναι λιτή και απέριττη χρησιμοποιώντας αυστηρά οριζόντιες και κατακόρυφες γραμμές. Ένα πρακτικό κομμάτι επίπλωσης κατάλληλο για να εξοπλίσει κάθε μικρό σαλόνι.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

Ενδεικτικές Διαστάσεις - του μεγαλύτερου κομματιού:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζονται στην Ελλάδα στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύονται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

 

ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού