ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΑΝΤΑΙΟΣ

ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΝΤΑΙΟΣ

Μια μοντέρνα επιτοίχια σύνθεση με απόλυτα συμμετρικό σχέδιο. Η σύνθεση είναι όλη ένα κομμάτι – ένα σύνθετο έπιπλο. Χαμηλά υπάρχει επιδαπέδιος μονοκόμματος οριζόντιος αποθηκευτικός χώρος. Από το κέντρο του ξεκινάει ξύλινη πλάτη πάνω στην οποία τοποθετείται η τηλεόραση (TV) σας, η οποία και βρίσκεται στο κέντρο όλης της σύνθεσης.

Πάνω από την τηλεόραση τοποθετείται ένα επιτοίχιο ράφι. Αριστερά και δεξιά της τηλεόρασης τοποθετούνται δύο ομάδες με τέσσερα τετράγωνα ντουλάπια η κάθε μία. Τα τέσσερά ντουλάπια της κάθε παράπλευρης ομάδας τοποθετούνται σε σταυρωτή διάταξη.

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με φυσικούς ξύλινους καπλαμάδες (canaletto) της αρεσκείας σας. Χρησιμοποιούμε λιτές απέριττές γραμμές με διχρωμία (λευκό και χρώμα ξύλου) για να δώσουμε μα ευχάριστη αίσθηση.

Η σύνθεση είναι ελεύθερη και μπορεί να αλλάξει το σχέδιο και το χρώμα της ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα (made in Greece) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού