ΣΑΛΟΝΙΑ ΓΕΙΤΩΝ

Γωνιακός Καναπές ΓΕΙΤΩΝ

Ο γωνιακός καναπές ΓΕΙΤΩΝ έχει σκελετό κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο (οξιά ή δρυς). Διαθέτει δύο ξύλινες ραφιέρες: μία στην μία άκρη (αντί για μπράτσο) και μία κοντά στην κεντρική γωνία. Εσείς επιλέγετε το πλήθος και τη θέση των ραφιέρων: αν θέλετε συμμετρική σχεδίαση μπορούμε να βάλουμε μία σε κάθε άκρη (αντί για μπράτσο) ή δύο σε κάθε πλευρά της κεντρικής γωνίας.

Διαθέτει μεγάλα και αναπαυτικά μαξιλάρια καθίσματος και μεγάλα επικλινή μαξιλάρια πλάτης ώστε να είναι αναπαυτικός και όμορφος. Μια πολύ ευέλικτη επιλογή που ταιριάζει σε οποιοδήποτε χώρο, είτε αυτός είναι το σαλόνι σας είτε το καθιστικό σας.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του καναπέ προσαρμόζονται με ακρίβεια στο χώρο σας. Ο καναπές μπορεί να σχεδιαστεί έτσι ώστε να δώσει την γωνιακή τοποθέτηση της επιλογής σας με τις δυο πλευρές ίσες (συμμετρική σχεδίαση) ή μ ε διαφορετικό μήκος ή κάθε μία. Οι διαστάσεις συμφωνούνται κατά την παραγγελία.
 

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Διαλέγεται εσείς τα υφάσματα που σας ταιριάζουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων. Το ύφασμα του καναπέ είναι αποσπώμενο.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Μαξιλάρια καθίσματος γεμισμένα με λάστιχα ειδικής τεχνολογίας ‘NASA’  ανωτέρας ποιότητας και μαξιλάρια πλάτης γεμισμένα με πολυεστερικό πούπουλο με βαθμίδες στήριξης.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής κατασκευής στο εργοστάσιο μας στις Aχαρνές (made in Greece) με υλικά Α' κατηγορίας ευρωπαϊκής αγοράς!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 2 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού