ΣΑΛΟΝΙΑ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΙΙ

Ο καναπές ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΙΙ είναι κατασκευασμένος εσωτερικά από μασίφ ξύλο (οξιά ή δρυς). Όλος ο σκελετός του (περιμετρικά) είναι μια μονοκόμματή ξύλινη ραφιέρα.

Με διαχρονική σχεδίαση, σύγχρονη γραμμή και καταπληκτική εμφάνιση είναι ένας καναπές σαλονιού κατάλληλος και για μικρούς και για μεγάλους χώρους.

Ο καναπές που εμφανίζεται στην φωτογραφία είναι διθέσιος καναπές σχεδιασμένος για μικρά σαλόνια ή καθιστικά. Οι περιμετρικές ραφιέρες του σκελετού του καναπέ έχουν χρησιμοποιηθεί κυρίως πρακτικά για την αποθήκευση βιβλίων αφαιρώντας την ανάγκη τοποθέτησης βιβλιοθήκης στο δωμάτιο του σαλονιού.

Τέλος, στις ραφιέρες εκτός από βιβλία μπορούμε να βάλουμε και διακοσμητικά. Στον καναπέ της φωτογραφίας φαίνονται πήλινα και μεταλλικά διακοσμητικά. Στα μπράτσα μπορούμε να ακουμπήσουμε πάνω σε σουπλά το ποτό μας ή κάποιο μικρό σερβίτσιο (μικρό πιάτο). Πίσω από τα μαξιλάρια υπάρχει χώρος για να τοποθετήσουμε μεγάλα διακοσμητικά (όπως το ψάρι και η πυραμίδα της φωτογραφίας).
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του καναπέ ορίζονται κατά παραγγελία έτσι ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας. Επιλέγετε εσείς τις διαστάσεις που επιθυμείτε (πλάτος, ύψος, βάθος) ώστε να αξιοποιήσει στο έπακρο κάθε εκατοστό του χώρου που θα τον τοποθετήστε. Υπάρχει δυνατότητα κατασκευής και σε γωνιακό καναπέ!!

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Ο καναπές αυτός έχει σκελετό από μασίφ ξύλο οξιάς(ξύλινο σκελετό) και έτσι ύφασμα τοποθετείται μόνο στα μαξιλάρια καθίσματος και πλάτης. Διαλέγεται εσείς τα υφάσματα που σας αρέσουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων. Το ύφασμα των μαξιλαριών του καναπέ είναι αποσπώμενο.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Μαξιλάρια πλάτης από λάστιχα comfort με βαθμίδες στήριξης, μαξιλάρια καθίσματος από λάστιχα comfort ανωτέρας ποιότητας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ο καναπές είναι προϊόν Ελληνικής Κατασκευής (στο εργοστάσιο μας στις Αχαρνές) και είναι κατασκευασμένος με υλικά πρώτης κατηγορίας από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 2 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού