ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΞΕΝΟΦΩΝ

ΚΑΡΕΚΛΑ ΞΕΝΟΦΩΝ

Άνετες καρέκλες καθιστικού σημαίνει περισσότερος χρόνος με επίκεντρο την ανάπαυση σας αντί για τον πόνο στην πλάτη σας. Οι καρέκλες μας έρχονται με χαρακτηριστικά που το σώμα σας θα αγαπήσει. Και τα διαφορετικά στυλ που διαθέτουμε σημαίνει ότι ταιριάζει όπου θέλετε να καθίστε με άνεση.

Οι καρέκλες έχουν σκελετό κατασκευασμένο από 100% μασίφ ξύλο δρυς ή οξιάς. Ο ξύλινος σκελετός τους είναι σταθερός δίνοντας μία ανθεκτική κατασκευή που αντέχει οποιαδήποτε χρήση.

Η πλάτη και το κάθισμα είναι μονοκόμματα και επενδυμένα με ύφασμα. Το σύνολο του ξύλινου σκελετού της καρέκλας δεν είναι εμφανές αφού είναι καλυμμένο με ύφασμα.

Εμφανή είναι τα ξύλινα πόδια τα οποία ξεκινούν από την βάση του καθίσματος. Τα πόδια έχουν σχήμα ανάστροφης πυραμίδας με κλίση (τόξο) και είναι τοποθετημένα κάθετα προς την βάση στήριξης του καθίσματος. Στο τελείωμα τους υπάρχει ειδικό υλικό ώστε να προστατεύει τα ξύλινα πόδια από την φθορά αλλά να μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και σε ευαίσθητα ξύλινα πατώματα χωρίς να αφήνει σημάδια.

Η καρέκλα είναι κατάλληλη για την χρήση ως βοηθητικό κάθισμα ή και κάθισμα τραπεζαρίας σαλονιού αλλά  είναι κατάλληλη και για χρήση σε τραπέζι κουζίνας .

Τα ξύλινα πόδια βάφονται στο χρώμα της επιλογής σας και το κάθισμα πλάτη μπορεί να ντυθεί με ύφασμα ή τεχνόδερμα της επιλογής σας.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ενδεικτικές Διαστάσεις:
Μήκος 50 cm Χ Πλάτος 48 cm X Ύψος 80 cm

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα ξύλινα πόδια της καρέκλας βάφονται (λουστράρονται) με χρώμα της επιλογής σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το κάθισμα - πλάτη επενδύεται με με ύφασμα ή δέρμα-τεχνόδερμα που επιλέγετε εσείς από την μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών υφασμάτων που διαθέτουμε.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Είναι ένα προϊόν Ελληνικής κατασκευής (του εργοστασίου μας στις Αχαρνές) με υλικά υψηλής ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά που κατασκευάζεται κατά παραγγελία.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

4 τεμάχια.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού