ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΟΓΚΑΛ

Αναπαυτικές καρέκλες καθιστικού σημαίνει περισσότερος χρόνος με επίκεντρο την άνεση σας αντί για πόνο στην πλάτη σας. Τα διαφορετικά στυλ που διαθέτουμε σημαίνει ότι οι καρέκλες μας ταιριάζουν όπου θέλετε να καθίστε με άνεση και είναι σχεδιασμένες με προτερήματα που σίγουρα θα αγαπήστετε.

Οι καρέκλες Σογκάλ έχουν σκελετό κατασκευασμένο από 100% μασίφ ξύλο δρυς ή οξιάς γεγονός που τις κάνει σταθερές και προσφέρει μία ανθεκτική κατασκευή με μεγάλη αντοχή σε οποιαδήποτε χρήση.

Η πλάτη και το κάθισμα της καρέκλας είναι ενωμένα (μονοκόμματα) και επενδυμένα με ύφασμα. Το σύνολο του ξύλινου σκελετού της καρέκλας δεν είναι εμφανές αφού είναι καλυμμένο με ύφασμα. Εντυπωσιακή είναι η πληθωρική και ψηλή πλάτη της που στην κορυφή έχει ένα κυλινδρικό μαξιλάρι (καραμέλα).

Εμφανή είναι τα ξύλινα πόδια τα οποία ξεκινούν από την βάση του καθίσματος. Τα πόδια έχουν σχήμα ανάστροφης πυραμίδας αλλά με κλίση (σχηματίζουν τόξο) και είναι τοποθετημένα κάθετα προς την βάση στήριξης του καθίσματος. Στο τελείωμα τους υπάρχει ειδικό υλικό ώστε να προστατεύει τα ξύλινα πόδια από την φθορά της τριβής με το πάτωμα που επιτρέπει στην καρέκλα να τοποθετηθεί ακόμα και σε ευαίσθητα ξύλινα πατώματα χωρίς να αφήνει σημάδια κατά την χρήση.

Η καρέκλα είναι κατάλληλη για την χρήση ως βοηθητικό κάθισμα ή και κάθισμα τραπεζαρίας σαλονιού αλλά λόγω της πληθωρικής της σχεδίασης δεν είναι κατάλληλη για χρήση σε τραπέζι κουζίνας .

Τα ξύλινα πόδια βάφονται στο χρώμα της επιλογής σας και το κάθισμα πλάτη μπορεί να ντυθεί με ύφασμα ή τεχνόδερμα η δέρμα της επιλογής σας.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ενδεικτικές Διαστάσεις:
Μήκος 50 cm Χ Πλάτος 45 cm X Ύψος 103 cm κυμαινόμενο

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα ξύλινα πόδια της καρέκλας βάφονται (λουστράρονται) με χρώμα της επιλογής σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το κάθισμα - πλάτη επενδύεται με ύφασμα ή δέρμα-τεχνόδερμα που επιλέγετε εσείς από την μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών υφασμάτων που διαθέτουμε.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Είναι ένα προϊόν Ελληνικής κατασκευής (του εργοστασίου μας στις Αχαρνές) με υλικά υψηλής ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά που κατασκευάζεται κατά παραγγελία.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

4 τεμάχια.

ΤΙΜΗ

Ενδεικτική τιμή: κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού