ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΟΡΙΩΝΑΣ

ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΟΡΙΩΝΑΣ

Οι νέες μοντέρνες καρέκλες πολυθρόνες για το σαλόνι ή το καθιστικό σας θα διακοσμήσουν και θα ομορφύνουν τον χώρο σας με στυλ προσφέροντας άνεση και λειτουργικότητα.

Η καρέκλες Ορίωνας είναι κατάλληλες για την χρήση ως βοηθητικά καθίσματα ή ως μικρού όγκου πολυθρόνες σαλονιού ή γραφείου. Οι καρέκλες έχουν σκελετό κατασκευασμένο από 100% μασίφ ξύλο δρυός ή οξιάς. Ο ξύλινος σκελετός τους είναι πανίσχυρος δίνοντας μία αθάνατη κατασκευή που αντέχει οποιαδήποτε επιβάρυνση.

Τόσο η πλάτη όσο και το κάθισμα είναι επενδυμένα με ύφασμα ή δέρμα - τεχνόδερμα. Διαθέτει πόδια τα οποία ξεκινούν από την βάση στήριξης του καθίσματος. Τα μπροστινά πόδια είναι τοποθετημένα κάθετα ενώ τα πίσω πόδια έχουν ελαφρά κλίση προς έξω, που αυξάνει την σταθερότητα και δίνει ακόμα καλύτερη άνεση αλλά και εμφάνιση.

Το ξύλο βάφεται στο χρώμα της επιλογής σας και το κάθισμα καθώς και η πλάτη μπορεί να ντυθεί με ύφασμα ή τεχνόδερμα ή δέρμα της επιλογής σας. Μια μικρού όγκου καρέκλα πολυθρόνα πολλαπλών χρήσεων, πρακτική, κομψή και αναπαυτική.
 
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ενδεικτικές Διαστάσεις:
Μήκος 58 cm Χ Πλάτος 56 cm X Ύψος 88 cm

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο της καρέκλας βάφεται (λουστράρεται) στο χρώμα της επιλογής σας.Προτείνεται η χρήση διάφανου βερνικιού σκούρας απόχρωσης που να αναδεικνύει διακριτικά τα νερά του ξύλου.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το κάθισμα και η πλάτη ντύνεται με ύφασμα ή με δέρμα-τεχνόδερμα που επιλέγετε εσείς από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών υφασμάτων που διαθέτουμε. Για καλύτερη εμφάνιση προτείνονται τα σκούρα χρώματα υφασμάτων ή δερμάτων.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής κατασκευής(του εργοστασίου μας στις Αχαρνές) με υλικά υψηλής ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης μία εβδομάδα. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

2 τεμάχια.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού