ΣΑΛΟΝΙΑ ΑΤΤΑΛΟΣ ΙΙ

Καναπές ΑΤΑΛΟΣ ΙΙ

Ο γωνιακός καναπές σαλονιού Άτταλος ΙΙ είναι ένας εντυπωσιακός και πληθωρικός καναπές για μεγάλους χώρους. Η γεμάτη και κυβική σχεδίαση του και το μοναδικό του μινιμαλιστικό στυλ, στο οποίο κυριαρχούν οριζόντιες και κατακόρυφες γραμμές, τον κάνει μοντέρνο και συγχρόνως επιβλητικό και απόλυτο.

Ο σκελετός του είναι κατασκευασμένος εσωτερικά από μασίφ ξύλο (οξιάς ή δρυς) και κόντρα πλακέ άριστης ποιότητας. Ο καναπές είναι ντυμένος 100% από ύφασμα - δεν είναι ορατό κανένα μέρος του ξύλινου σκελετού του ούτε διαθέτει κάποια ορατή ξύλινη επιφάνεια. Η μοντέρνα σχεδίαση του είναι συγχρόνως και διαχρονική, πλαισιωμένη με σύγχρονη γραμμή και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ο γωνιακός καναπές που εμφανίζεται στην φωτογραφία είναι οκταθέσιος καναπές σχεδιασμένος για μεγάλα σαλόνια ή καθιστικά. Επίσης, όπως φαίνεται στην φωτογραφία, στην πλάτη του καναπέ (προαιρετικά, κατά επιλογή σας) μπορούν να τοποθετηθούν δύο μεγάλες επιδαπέδιες ξύλινες ραφιέρες που τον κάνουν ακόμα ποιο εντυπωσιακό και τον στολίζουν με την ομορφιά των νερών του ξύλου.

Οι επιδαπέδιες ξύλινες ραφιέρες που συνοδεύουν τον καναπέ μπορούν να χρησιμοποιηθούν πρακτικά για την αποθήκευση βιβλίων αφαιρώντας την ανάγκη τοποθέτησης βιβλιοθήκης στο δωμάτιο του σαλονιού. Τέλος, στις ραφιέρες εκτός από βιβλία μπορούμε να βάλουμε και διακοσμητικά.
 
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Οι διαστάσεις του καναπέ ορίζονται κατά παραγγελία έτσι ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας. Επιλέγετε εσείς τις διαστάσεις που επιθυμείτε (πλάτος, ύψος, βάθος) ώστε να αξιοποιήσει στο έπακρο κάθε εκατοστό του χώρου που θα τον τοποθετήστε.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Ο καναπές αυτός έχει σκελετό από μασίφ ξύλο (ξύλινο σκελετό) ντυμένο με ύφασμα στο 100% της συνολικής επιφάνειας του. Διαλέγεται εσείς τα υφάσματα που σας αρέσουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές ποιότητες υφασμάτων. Το ύφασμα των μαξιλαριών του καναπέ είναι αποσπώμενο.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Μαξιλάρια πλάτης από λάστιχα comfort με βαθμίδες στήριξης, μαξιλάρια καθίσματος από λάστιχα comfort ανωτέρας ποιότητας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ο καναπές είναι προϊόν Ελληνικής Κατασκευής (στο εργοστάσιο μας στις Αχαρνές Αττικής) και είναι κατασκευασμένος με υλικά πρώτης κατηγορίας από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού