ΣΑΛΟΝΙΑ ΙΑΣΩ

Καναπές ΙΑΣΩ

Αυτός ο ξύλινος γωνιακός καναπές διαθέτει ξύλινη ραφιέρα επιλεκτικά στην μία από τις δύο πλευρές. Εσείς διαλέγεται αν θα κατασκευαστεί αριστερά ή δεξιά ανάλογα με τον χώρο που θα τοποθετηθεί. Το ασύμμετρο σχέδιο έχει άλλη χάρη, ιδίως όταν τοποθετηθεί στον κατάλληλο χώρο. Δώστε ένα ιδιαίτερο στυλ στον χώρο σας με ένα μοναδικό κομμάτι που ξεχωρίζει για την πρωτοτυπία του, τη διαφορετικότητα του και τον σχεδιασμό (design) του.

Ο σκελετός του είναι κατασκευασμένος από μασίφ ξύλο (οξιά ,δρυς) σε συνδυασμό με κόντρα πλακέ υψηλής ποιότητας. με μεγάλα μαξιλάρια διαφορετικών διαστάσεων και επιλογή τοποθέτησης μπράτσου ή ξύλινης ραφιέρας.

Είναι ιδιαίτερα αναπαυτικός και λειτουργικός με μεγάλη εμφανή ξύλινη επιφάνεια (εσείς επιλέγετε το είδος του ξύλου) τόσο στη βάση του όσο και στην πλαϊνή ραφιέρα. Στην ραφιέρα μπορούν να τοποθετηθούν βιβλία, βάζα, δοχεία καθώς και ότι άλλο 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ο καναπές θα έχει τις διαστάσεις και την ραφιέρα στην πλευρά που εσείς επιθυμείτε ώστε να ταιριάζει απόλυτα στον χώρο σας. Για την προαιρετική ραφιέρα υπάρχει δυνατότητα αμφίπλευρης τοποθέτησης κατά την κατασκευή.
 

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Για τον συγκεκριμένο καναπέ προτείνεται η χρήση υφάσματος υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Μπορεί όμως να επενδυθεί και με απλά υφάσματα που θα επιλέξτε από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και ποιοτήτων υφασμάτων. Η υφασμάτινη επένδυση του καναπέ είναι αποσπώμενη.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Μαξιλάρια πλάτης από πολυεστερικό πούπουλο με βαθμίδες άνεσης και αντοχής! Με μαξιλάρια καθίσματος από υλικό comfort ανωτέρας ποιότητας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής κατασκευής κατά παραγγελία με υλικά Α' κατηγορίας ευρωπαϊκής αγοράς.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτουμε γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού