ΣΑΛΟΝΙΑ ΓΛΑΥΚΙΔΗΣ

Καναπές ΓΛΑΥΚΙΔΗΣ

Μοντέρνος γωνιακός καναπές από μασίφ ξύλο (οξιά ή δρυς) με λεπτά και μακρόστενα μαξιλάρια πλάτης και με μονοκόμματο μαξιλάρι καθίσματος. Στο πλάτη (πίσω μέρος) έχει τοποθετημένη από την μία ως την άλλη άκρη (περασιά) μια πανέμορφη ξύλινη ραφιέρα.

Ο καναπές κατασκευάζεται κατά παραγγελία σε διθέσιο ή τριθέσιο (ή γωνία) πλαισιωμένος από την μία πλευρά με κατάλληλα σχεδιασμένο ξύλινο τραπεζάκι (παρακαλούμε δείτε σχετική φωτογραφία).

Δημιουργημένος με πολύ λιτή και απέριτη σχεδίαση (design) που τον κάνει ιδανικό για μοντέρνα διακοσμημένα σαλόνια και χώρους με νεανικό στυλ (style). Ιδιαίτερα αναπαυτικός και άνετος κατάλληλος για καθιστικά ή σαλόνια με μικρούς ή και ...τεράστιους χώρους.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Τόσο η γωνία του καναπέ όσο και οι διαστάσεις του προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την κατασκευή ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Προτείνεται η επένδυση του με υφάσματα που έχουν ανάγλυφη ή βαμβακερή ή βελούδινη υφή. Επίσης υπάρχει δυνατότητα διχρωμίας με χρήση διαφορετικού χρώματος υφάσματος για τα μπράτσα. Επιλέγετε εσείς τα υφάσματα που σας αρέσουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων. Το ύφασμα του καναπέ μπορεί να γίνει και αποσπώμενο.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Μαξιλάρια πλάτης από πολυεστερικό πούπουλο με κάλυψη ειδικού πουπουλόπανου, μαξιλάρια καθίσματος από λάστιχα comfort ανωτέρας ποιότητας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ένα προϊόν Ελληνικής Κατασκευής με υλικά Α' κατηγορίας ευρωπαϊκής αγοράς!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Παρέχεται γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού