ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ

ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ

Μοντέρνο τετράγωνο τραπεζάκι σαλονιού κατασκευασμένο 100% από ξύλο επενδυμένο με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυς ή καρυδιά.

Η πάνω επιφάνεια του τραπεζιού (καπάκι) είναι βαμμένη με λευκή λάκα*, η μεσαία επιφάνεια με ανοιχτή γκρι καφέ λάκα και η κάτω επιφάνεια (βάση) με γκρι λάκα, δημιουργώντας μια έντονη τριχρωμία που το κάνει να ξεχωρίζει.

Το τραπεζάκι ανοίγει προς δύο διαφορετικές κατευθύνσεις προσφέροντας δύο μεγάλα συρτάρια. Τα συρτάρια δεν είναι καθόλου εμφανή και δεν διαθέτουν πόμολα έτσι ώστε να έχει μία απόλυτη και μινιμαλιστική σχεδίαση. Αν και προτείνεται να τοποθετηθεί σε κεντρικό μέρος γιατί είναι όμορφο από όλες τις οπτικές γωνίες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γωνιακό τραπεζάκι σαλονιού με τις δύο επιφάνειες του να εφάπτονται σε τοίχο.

Το τραπέζι φαίνεται να στηρίζεται με όλη την κάτω επιφάνεια του (βάση) στο έδαφος αλλά στην πραγματικότητα είναι ελάχιστα υπερυψωμένο. Προτείνεται χρωματισμός με τρεις διαφορετικές αποχρώσεις λάκας * έτσι ώστε να έχουμε τριχρωμία και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερή, σατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του τραπεζιού προσαρμόζονται ακριβώς στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά χρώματα εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα (απόχρωση) που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή κάθε ξύλινης επιφάνειας το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι δύο εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Οι τιμές εξαρτώνται από το ξύλο, τις διαστάσεις και τα χρώματα που θα επιλέξετε και είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού