ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΣ

ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΣ

Τετράγωνο τραπεζάκι σαλονιού κατασκευασμένο 100% από ξύλο επενδυμένο με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυς ή καρυδιά.

Όλη επιφάνεια του τραπεζιού είναι βαμμένη με γυαλιστερή λάκα* με μια έντονη μονοχρωμία που το κάνει λιτό, απόλυτο και απέριττο. Η άνω επιφάνεια του τραπεζιού (καπάκι) είναι διακοσμημένη με ένα επίσης τετράγωνο σταυρό που χωρίζει το τετράγωνο αυτό τραπεζάκι σε τέσσερα επιμέρους τετράγωνα.

Το τραπεζάκι ανοίγει και από τις τέσσερις πλευρές του προσφέροντας τέσσερα μεγάλα συρτάρια. Τα συρτάρια δεν είναι καθόλου εμφανή και δεν διαθέτουν πόμολα έτσι ώστε να προσδίδουν μία απόλυτη και μινιμαλιστική σχεδίαση. Το συγκεκριμένο τραπεζάκι πρέπει να τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο του σαλονιού σας και να είναι πανταχόθεν ελεύθερο για να μπορούν να ανοίγουν όλα τα συρτάρια του.

Το τραπεζάκι φαίνεται να στηρίζεται με όλη την κάτω επιφάνεια του (βάση) στο έδαφος αλλά στην πραγματικότητα είναι ελάχιστα υπερυψωμένο. Μια απλή, πρακτική και οικονομική λύση που προσφέρει ένα μεγάλο τραπεζάκι σαλονιού κατάλληλο για ευρύχωρα δωμάτια και μεγάλους χώρους.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερή, σατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του τραπεζιού προσαρμόζονται ακριβώς στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά χρώματα εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα (απόχρωση) που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή κάθε ξύλινης επιφάνειας το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι δύο εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Οι τιμές εξαρτώνται από το ξύλο, τις διαστάσεις και τα χρώματα που θα επιλέξετε και είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού