ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΞΕΝΟΦΩΝ

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡA ΞΕΝΟΦΩΝ

Κρεβατοκάμαρα κατασκευασμένη με ξύλο επενδυμένο από οικολογικούς ή φυσικούς καπλαμάδες (canaletto) ξύλου (καρυδιά, δρυς ή οξιά).

Το κρεβάτι διαθέτει βάση κατασκευασμένη από παχύ  ξύλο και στην μπροστινή πλευρά πατάει σε 2 ξύλινα πόδια. Πλαισιώνεται από μεγάλη μονοκόμματη ξύλινη πλάτη (κεφαλάρι) που στηρίζει την κρεβατοκάμαρα στην πίσω πλευρά. Η πλάτη (κεφαλάρι) είναι διακοσμημένη με 4 ορθογώνιες παραλληλόγραμμες επιφάνειες ξύλου και με διχρωμία χρώματος ξύλου.

Η σιφονιέρα είναι επίσης από ξύλο και διαθέτει 3 όμοια συρτάρια. Τα συρτάρια έχουν κρυφά πόμολα. Το μεσαίο συρτάρι είναι διακοσμημένη με 2 ορθογώνιες παραλληλόγραμμες επιφάνειες ξύλου και με διχρωμία χρώματος ξύλου. Δεν διατίθενται κομοδίνα αλλά μπορούν να κατασκευαστούν εφόσον το επιθυμείτε.

Προτείνεται δίχρωμος χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας ώστε να δοθεί ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην διακόσμηση με σχέδια από ξύλινες επιφάνειες.

Είναι μια πληθωρική κρεβατοκάμαρα κατάλληλη για ευρύχωρα υπνοδωμάτια. Έχει μοντέρνο σχέδιο, είναι ανθεκτική και στιβαρή, σταθερή και ανθεκτική, με καταπληκτική και εντυπωσιακή εμφάνιση.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού, των κομοδίνων και της σιφονιέρας ορίζονται από εσάς κατά την παραγγελία, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο υπνοδωμάτιο σας και να εκμεταλλεύονται κάθε εκατοστό του πολύτιμου χώρου σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κρεβατοκάμαρα Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4
εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού