ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ ΜΕΝΤΩΡ

ΜΠΟΥΦΕΣ ΜΕΝΤΩΡ

Μοντέρνος ξύλινος μπουφές με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυς (ή καρυδιά). Η σχεδίαση του μπουφέ είναι συμμετρική. Ο μπουφές πλαισιώνεται από μια φαρδιά λουρίδα ξύλου (περιμετρικό πλαίσιο) που προεξέχει ελαφρώς δίνοντας του απόλυτη και επιβλητική εμφάνιση.

Διαθέτει δύο ντουλάπια (αριστερά και δεξιά) και τρία όμοια συρτάρια (στη μέση) σε κατακόρυφη διάταξη. Τόσο τα ντουλάπια όσο και τα συρτάρια έχουν διακριτικά πόμολα.

Ο μπουφές είναι ελάχιστα υπερυψωμένος από το πάτωμα στηριζόμενος σε τέσσερα μη εμφανή πόδια. Αυτή η ελαφρά υπερύψωση τον κάνει ακόμα πιο όμορφο στον χώρο που θα τον τοποθετήσουμε. Η επιφάνεια του ξύλου είναι λεία και είναι βαμμένη με δύο διαφορετικά βερνίκια που δημιουργούν έντονη διχρωμία (ανοιχτό και σκούρο καφέ) αφήνοντας όμως να φαίνονται τα νερά του ξύλου.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το σχέδιο του μπουφέ καθώς και οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά την παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα χρώματα των βερνικιών που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Μπουφές Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Καλύπτεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση τόσο για την ποιότητα κατασκευής όσο και για την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία. Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού