ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ ΚΥΔΩΝ

ΜΠΟΥΦΕΣ ΚΥΔΩΝ

Μοντέρνος ξύλινος μπουφές με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυς (ή καρυδιά). Η σχεδίαση του μπουφέ είναι συμμετρική, με πολύ απλή και λιτή γραμμή (minimal design).

Ο μπουφές είναι υπερυψωμένος από το έδαφος στηριζόμενος σε δύο εμφανή ξύλινα πόδια. Αυτή η υπερύψωση (15 με 20 εκατοστά) τον κάνει ακόμα πιο ανάλαφρο και κομψό.

Η επιφάνεια του ξύλου είναι λεία και είναι βαμμένη με απαλό βερνίκι που δημιουργεί έντονη μονοχρωμία (σκούρο καφέ) προβάλλοντας έντονα τα νερά του ξύλου.

Ο μπουφές διαθέτει τρία συμμετρικά μεγάλα ντουλάπια σε οριζόντια διάταξη (αριστερά, μέση, δεξιά). Τα ντουλάπια δεν έχουν πόμολα.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το σχέδιο του μπουφέ καθώς και οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά την παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα χρώματα των βερνικιών που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Μπουφές Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Καλύπτεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση τόσο για την ποιότητα κατασκευής όσο και για την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία. Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού