ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΛΑΚΩΝ

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΛΑΚΩΝ

Τραπεζάκι σαλονιού κατασκευασμένο 100% από ξύλο επενδυμένο με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυ ή καρυδιά. Το τραπεζάκι έχει μινιμαλιστική σχεδίαση (minimal design) και λιτή και απέριττή γραμμή που του επιτρέπει να ταιριάζει με πολλά άλλα έπιπλα.

Το τραπέζι στηρίζεται σε δύο μεταλλικά inox πόδια σε σχήμα ανάποδου Π που το υπερυψώνουν αρκετά από το έδαφος. Διαθέτει ένα συρτάρι (στο πλάι, κατά μήκος) με καλό πλάτος και μεγάλο βάθος.

Η άνω επιφάνεια (καπάκι) του τραπεζιού είναι μονοκόμματή και εντελώς επίπεδη. Όλη η ξύλινη επιφάνεια του τραπεζιού βάφεται με διακριτικό ανοιχτόχρωμο γυαλιστερό βερνίκι. Το συρτάρι δεν έχει πόμολο αλλά μπορεί να προστεθεί μεταλλικό (inox) πόμολο (λαβή).
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του τραπεζιού προσαρμόζονται ακριβώς στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα (απόχρωση) του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή της ξύλινης επιφάνειας το επιλέγετε εσείς. Χρησιμοποιούμε πάντα οικολογικά χρώματα και βερνίκια εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) που κατασκευάζεται στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού