ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΟΙΔΙΠΟΥΣ

ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΟΙΔΙΠΟΥΣ

Μοντέρνο τραπεζάκι σαλονιού με μίνιμαλ σχεδίαση (minimal design) κατασκευασμένο 100% από ξύλο επενδυμένο με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυ ή καρυδιά.

Αποτελείται από δύο ξύλινα διακριτά κομμάτια που είναι βαμένα με δύο διαφορετικά χρώματα δημιουργώντας έντομη διχρωμία. Το ένα ξύλινο κομμάτι έχει σχήμα οριζόντιου Π. Το άλλο ξύλινο κομμάτι έχει σχήμα πεσμένου Γ. Το ένα ξύλινο κομμάτι (Γ) μπαίνει μέσα στο άλλο (Π) συρταρωτά. Τα κομμάτια μπορούν να μετακινούνται συρταρωτά, ώστε το τραπέζι να αλλάζει διαστάσεις και να γίνεται στενότερο ή πλατύτερο, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου.

Είναι πρωτότυπο και μοναδικό και ξεχωρίζει, ένα έπιπλο στολίδι που εντυπωσιάζει με την διαφορετικότητα του και κατάλληλο για μεγάλα (ευρύχωρα) σαλόνια.

Προτείνεται δίχρωμος χρωματισμός των δύο ξύλινων κομματιών με βαφή λάκας. Η βαφή λάκας με σκούρο καφέ ματ στο ένα κομμάτι και ανοιχτό καφέ (μπεζ) γυαλιστερό στο άλλο κομμάτι θα κάνει την ιδανική έντονη διχρωμία που θα αναδείξει το τραπεζάκι σαλονιού ακόμα περισσότερο.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερή, σατινέ ή ματ.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται ακριβώς στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα (απόχρωση) που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή λάκας των δύο ξύλινων κομματιών που αποτελούν το τραπέζι το επιλέγετε εσείς. Όλες οι επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα (made in Greece) στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού