ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΗΓΗΜΩΝ

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΗΓΗΜΩΝ

Τραπεζάκι σαλονιού κατασκευασμένο 100% από ξύλο επενδυμένο με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυς ή καρυδιά.

Το τραπέζι έχει το σχήμα Π τοποθετημένου οριζόντια (ξαπλωμένου). Η άνω επιφάνεια (καπάκι) στηρίζεται από την μία πλευρά μόνο και ενώνεται με την κάτω επιφάνεια να αποτελεί την βάση στήριξης του τραπεζιού. Όλη η επιφάνεια σχήματος Π (άνω μέρος - καπάκι, πλαϊνό στήριγμα και κάτω μέρος - βάση) είναι βαμμένη με σκούρο βερνίκι που αναδεικνύει τα σχέδια του ξύλου.

Το τραπεζάκι ανοίγει από την μία πλευρά προσφέροντας ένα μεγάλο και ευρύχωρο συρτάρι. Το συρτάρι είναι εμφανές από τρεις πλευρές και είναι βαμμένο με γυαλιστερή λευκή λάκα* που δημιουργεί μια έντονη και εντυπωσιακή διχρωμία με του σκούρο καφέ χρώμα του υπόλοιπου τραπεζιού. Επίσης διαθέτει και ένα μεγάλο ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο κατάλληλο για να αποθηκεύεται τα βιβλία και περιοδικά σας.

Το σχέδιο του είναι απλό, γεωμετρικό και έξυπνο, απόλυτο και απέριττο. Τα συρτάρι δεν διαθέτει πόμολα έτσι ώστε να προσδίδει μία απόλυτη και μινιμαλιστική σχεδίαση. Το συγκεκριμένο τραπεζάκι πρέπει να τοποθετηθεί σε τέτοιο σημείο του σαλονιού σας ώστε να μπορεί να ανοίξει το συρτάρι του.

Μια απλή, πρακτική και οικονομική λύση που προσφέρει ένα τραπεζάκι σαλονιού που ταιριάζει με πολλά διαφορετικά άλλα μοντέρνα κομμάτια επίπλωσης και γενικότερα σύγχρονα στυλ επίπλωσης.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερή, σατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του τραπεζιού προσαρμόζονται ακριβώς στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

Ενδεικτικές Διαστάσεις: μήκος 120 εκ., πλάτος 70 εκ., ύψος 40 εκ.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Εσείς επιλέγετε το χρώμα (απόχρωση) που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή κάθε ξύλινης επιφάνειας. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά χρώματα εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Οι τιμές εξαρτώνται από το ξύλο, τις διαστάσεις και τα χρώματα που θα επιλέξετε και είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού