ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΙΜΒΡΙΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΙΜΒΡΙΟΣ

Τραπεζάκι σαλονιού που συνδυάζει ξύλο (δρυ ή καρυδιά) με γυαλί - για την ακρίβεια με διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας * (tempered ή securit).

Δεν έχει πόδια αλλά στηρίζεται σε ξύλινη βάση. Η σχεδίαση του είναι μακρόστενη και συμμετρική. Το καπάκι (άνω επιφάνεια) του τραπεζιού αριστερά και δεξιά είναι ξύλινη αλλά στο κέντρο διαχωρίζεται από γυαλί που σκεπάζει ένα ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο. Δεξιά και αριστερά έχει δυο μεγάλους ξύλινους χώρους που φιλοξενούν δύο συρτάρια - ένα ο κάθε χώρος. Τα συρτάρια δεν έχουν πόμολα.

Προτείνεται ανοιχτός χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας ώστε να συνδυάζεται εύκολα με άλλα έπιπλα του σαλονιού σας που επίσης έχουν ξύλινες επιφάνειες στο ίδιο χρώμα όπως καναπέδες, μπουφέδες, τραπεζαρίες και συνθέσεις επίπλων.

* Κρύσταλλο ασφαλείας (tempered ή securit), αποκαλείται το κρύσταλλο που έχει υποστεί θερμική επεξεργασία σκλήρυνσης (toughening ή tempering), η οποία βελτιώνει τη μηχανική του αντοχή και τη θερμική του αντίσταση, ενώ παράλληλα αποκτά ιδιότητες ασφαλούς θραύσης. Αυτό σημαίνει ότι αν ένα γυαλί securit σπάσει, θρυμματίζεται σε μικρά, σχετικά ακίνδυνα κομματάκια, που δεν είναι τόσο μεγάλα ούτε κοφτερά, ώστε να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του τραπεζιού προσδιορίζονται από εσάς κατά την παραγγελία, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένο στο εργοστάσιο μας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού