ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

Τετράγωνο τραπεζάκι σαλονιού 100% από φυσικό ξύλο (δρυ ή οξιά). Μοντέρνα σχεδίαση, σύγχρονη εμφάνιση και επιβλητικό παρουσιαστικό.

Έχει μικρά διακριτικά και κοντά πόδια που το υπερυψώνουν ελαφρά από το έδαφος. Το καπάκι (άνω επιφάνεια) του τραπεζιού είναι τετράγωνο και μονοκόμματο και σκεπάζει ένα πολύ μεγάλο ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο. Το καπάκι στηρίζεται στην βάση από την μία μόνο γωνία δίνοντας στο τραπέζι μία ασύμμετρη αναλογία. Στον ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο μπορούμε να τοποθετήσουμε διακοσμητικά (όπως στην φωτογραφία) ή περιοδικά και βιβλία.

Προτείνεται ανοιχτός χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας ώστε να συνδυάζεται εύκολα με άλλα έπιπλα του σαλονιού σας που επίσης έχουν ξύλινες επιφάνειες στο ίδιο χρώμα όπως καναπέδες, μπουφέδες, τραπεζαρίες και συνθέσεις επίπλων.

Μια πρακτική και οικονομική λύση που ταιριάζει σε πολλά διαφορετικά σαλόνια με καταπληκτική σχέση τιμής απόδοσης.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του τραπεζιού προσδιορίζονται από εσάς κατά την παραγγελία, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

Ενδεικτικές διστάσεις: πλάτος 90 εκ. x μήκος 90 εκ. x ύψος 45 εκ.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένο στο εργοστάσιο μας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού