ΞΥΛΙΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΚΛΕΩΝ

ΞΥΛΙΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΚΛΕΩΝ

Ξύλινη τραπεζαρία σαλονιού με καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυς ή καρυδιά. Η τραπεζαρία έχει μοντέρνα γραμμή (modern line) και σύγχρονη σχεδίαση (new design) που της επιτρέπει να ταιριάζει με πολλά άλλα μοντέρνα έπιπλα.

Η άνω επιφάνεια (καπάκι) του τραπεζιού είναι μονοκόμματη και εντελώς επίπεδη. Το τραπέζι στηρίζεται σε δύο ξύλινα πόδια με σχήμα ανάποδου Π. Το κάθε ένα από τα δύο πόδια του τραπεζιού έχει κλίση προς τα έξω. Για μεγαλύτερη αντοχή τα πόδια είναι 'δεμένα' εσωτερικα με μασίφ ξύλο οξιάς.

Γενικότερα όλο το τραπέζι είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ποιοτικό σκληρό ξύλο ώστε να αντέξει για πάρα πολλά χρόνια καθημερινής χρήσης. Το τραπέζι μπορεί να πλαισιωθεί από μια πλήρη σειρά ξύλινες καρέκλες ή πάγκους της επιλογής σας και από μπουφέ προσφέροντας μια ολοκληρωμένη τραπεζαρία σαλονιού.

Προτείνεται χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας σε φυσικό σκούρο χρώμα ξύλου, ώστε να προβάλλονται τα πανέμορφα νερά του ξύλου με το οποίο την κατασκευάζουμε.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του τραπεζιού προσαρμόζονται ακριβώς στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα (απόχρωση) του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή κάθε ξύλινης επιφάνειας το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού