ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΑΝΑΗ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΑΝΑΗ

Επιτοίχια μικρή βιβλιοθήκη για σαλόνια με περιορισμένο χώρο. Συνδυάζει επιτοίχια βιβλιοθήκη με ράφια για βιβλία με επιδαπέδιο έπιπλο φιλοξενίας τηλεόρασης (TV) που έχει ανοιχτούς και κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους.

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με οικολογικό καπλαμά ή φυσικό καπλαμά ξύλου (canaletto) από ξύλο δρυός ή οξιάς. Προτιμούμε ματ επιφάνειες και διχρωμία (λευκό με καφέ) στα ράφια και τα ντουλάπια για ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Αυτή η μικρή σύνθεση είναι ένα έπιπλο για την τηλεόραση σας και μία λειτουργική βιβλιοθήκη για τα βιβλία σας και συνάμα πρακτική αφού διαθέτει ανοιχτούς και κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους για τα πράγματα σας.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις της σύνθεσης βιβλιοθήκης επιλέγονται από εσάς (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα χρώματα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή των ξύλινων καπλαμάδων (canaletto) τα επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) με υλικά κορυφαίας ποιότητας από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού