ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΗΛΙΟΣ

ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΗΛΙΟΣ

Βοηθητικό τραπεζάκι σαλονιού κατασκευασμένο 100% από ξύλο επενδυμένο με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο (δρυς ή καρυδιά).

Το τραπεζάκι έχει σχέδιο Γ και είναι φτιαγμένο για να προσαρμόζεται σε καναπέδες με μπράτσο. Έτσι σας προσφέρει μια σταθερή οριζόντια επιφάνεια ένα (σταθερό χώρο) πάνω στο μπράτσο του καναπέ σας, για να ακουμπήσετε το ποτό σας, το κινητό σας ή το βιβλίο σας. Επίσης στο πλάι υπάρχει σχετική ξύλινη εσοχή (θήκη) για να βάζετε τα περιοδικά σας ή άλλα μικρά βιβλία.

Προτείνεται σκούρος καφέ χρωματισμός για όλη την επιφάνεια του τραπεζιού, έτσι ώστε το τραπέζι να συνδυάζεται εύκολα με άλλα έπιπλα του σαλονιού σας που επίσης έχουν καφέ χρώματα όπως καναπέδες, μπουφέδες, τραπεζαρίες και συνθέσεις επίπλων.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του τραπεζιού καθώς και η γωνία (για δεξί ή αριστερό μπράτσο) προσαρμόζονται ακριβώς στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα (made in Greece) στο εργοστάσιο μας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού