ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΝΟΟΣ

ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΝΤΙΝΟΟΣ

Επιτοίχια σύνθεση για το σαλόνι σας που συντίθεται από δύο μέρη. Το άνω μέρος αποτελείται από πολλά οριζόντια παραλληλόγραμμα επιτοίχια ντουλάπια συνδυασμένα με ένα επιτοίχιο κατά μήκος ράφι. Το κάτω μέρος αποτελείται από ένα μονοκόμματο επιτοίχιο κομμάτι με πολλά ντουλάπια που πάει κατά μήκος όλης της σύνθεσης. Το κάτω μέρος είναι κατάλληλο για την τοποθέτηση τηλεόρασης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έπιπλο τηλεόρασης (έπιπλο TV) .

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με φυσικό ή οικολογικό καπλαμά (canaletto) και βάφονται με χρωματιστά αλλά διάφανα βερνίκια για να προβάλλονται τα νερά του ξύλου. Προτείνεται διχρωμία με ανοιχτή και σκουρότερη απόχρωση του καφέ για το άνω και κάτω μέρος της σύνθεσης.
Ανάλογα με τον σχεδιασμό της επιπλοσύνθεσης η τηλεόραση μπορεί να μπει αριστερά ή δεξιά. Μια ολοκληρωμένη λύση που διαθέτει όμως ασυνήθιστο ασύμμετρο σχεδιασμό που την κάνει να ξεχωρίζει.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικό έπιπλο κατασκευασμένο στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού