ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΣΥΝΘΕΣΗ TV ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

Μοντέρνα επιτοίχια σύνθεση TV με πλάτη που αποτελείται από τρεις ορθογώνιες παραλληλόγραμμές ξύλινες επιφάνειες. Η σύνθεση έχει τετράγωνο σχήμα και η τηλεόραση αναρτιέται στο κέντρο (από αριστερά δεξιά) και προς τα πάνω.

Στο κάτω μέρος διαθέτει έναν κατά μήκος οριζόντιο ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο που πλαισιώνεται αριστερά και δεξιά με γυαλί (τζάμι). Η άνω οριζόντια επιφάνεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ράφι.

Οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με φυσικό ή οικολογικό καπλαμά (canaletto). Χρησιμοποιούμε λιτές και απέριττές γραμμές με μονοχρωμία στο χρώμα του ξύλου για να δώσουμε μια ζεστή αίσθηση στο σαλόνι σας.

Μια πρακτική και οικονομική λύση που θα ζεστάνει και θα ομορφύνει το σαλόνι σας. 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικά έπιπλα που κατασκευάζονται στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Όπως και όλα τα έπιπλα μας, διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού