ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ

ΣΥΝΘΕΣΗ TV ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ

Μοντέρνα επιτοίχια σύνθεση TV με μονοκόμματη πλάτη που αποτελείται από μία ορθογώνια παραλληλόγραμμη ξύλινη επιφάνεια. Η σύνθεση έχει ορθογώνιο παραλληλόγραμμο σχήμα και η τηλεόραση αναρτιέται στο κέντρο (από αριστερά δεξιά) και προς τα πάνω.

Στο κάτω μέρος διαθέτει ένα κατά μήκος οριζόντιο ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο που προσφέρει τρία διαφορετικά αποθηκευτικά διαμερίσματα (αριστερά, μέση, δεξιά). Η άνω οριζόντια επιφάνεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ράφι για ηχεία mini home cinema ή διακοσμητικά αντικείμενα. Τέλος, στο κατώτερο σημείο έχει ένα μεγάλο οριζόντιο κλειστό αποθηκευτικό χώρο (ντουλάπι) χωρίς πόμολα.

Οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με φυσικό ή οικολογικό καπλαμά (canaletto). Χρησιμοποιούμε λιτές και απέριττές γραμμές σε διχρωμία (ανοιχτό διάφανο γκρι, σκούρο ματ γκρι) για να δώσουμε μια σύγχρονη αίσθηση στο σαλόνι σας.

Μια πρακτική και εντυπωσιακή λύση που θα ολοκληρώσει και θα ομορφύνει το σαλόνι σας. Αντικαταστήστε τα ξεπερασμένα έπιπλα TV με τις μοντέρνες συνθέσεις μας και δώστε μια νέα όψη στο σαλόνι σας.
 
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικά έπιπλα που κατασκευάζονται στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Όπως και όλα τα έπιπλα μας, διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού