ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ

Η τραπεζαρία Καλλικράτης μπορεί να τοποθετηθεί στο το σαλόνι σας ή στο καθιστικό σας. Πάρτε το πρωινό σας και ξεκινήστε ευχάριστα την ημέρα σας. Καλέστε την οικογένεια και τους φίλους σας για μεσημεριανό ή για δείπνο. Είναι σχεδιασμένη ώστε να είναι στενόμακρη για να φιλοξενεί πολλά άτομα σε λίγο χώρο, κατάλληλη για μικρούς χώρους ή για μεγαλύτερους χώρους πολλαπλών χρήσεων.

Το τραπέζι της είναι ένας μοναδικός συνδυασμός ξύλου με μέταλλο. Τα δύο μασίφ μεταλλικά πόδια είναι σχεδιασμένα σε σχήμα ανεστραμμένου Π, και είναι διακοσμημένα με διαγώνια κομμάτια ξύλου και μετάλλου.

Το καπάκι (άνω μέρος του τραπεζιού) είναι λιτό και απέριττο με μονοκόμματη μακρόστενη λεία επιφάνεια. Χαρακτηριστικό είναι το μεγάλο πάχος τους που δίνει αίσθηση στιβαρότητας και επιβλητικό παρουσιαστικό.

Το καπάκι επενδύεται εξολοκλήρου με φυσικούς ξύλινους καπλαμάδες (canaletto) της επιλογής σας (καρυδιά, δρυς ή οξιά). Η ξύλινη επιφάνεια βάφεται με ανοιχτόχρωμο διάφανο βερνίκι ώστε να φαίνονται το χρώμα και τα σχέδια του φυσικού ξύλου.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το καπάκι βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου θα είναι της επιλογής σας. Η μεταλλική βάση επίσης βάφεται με οικολογικό χρώμα μετάλλου και σε απόχρωση της επιλογής σας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στο εργοστάσιο μας στην Ελλάδα (made in Greece) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Όπως και όλα μας τα έπιπλα, συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.