ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΞΕΝΟΦΩΝ

ΡΟΤΟΝΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΞΕΝΟΦΩΝ

Η ροτόντα τραπεζαρία Ξενοφών μπορεί να τοποθετηθεί στο σαλόνι ή το καθιστικό σας. Είναι μια στρογγυλή τραπεζαρία που μπορεί να φιλοξενήσει πολλά άτομα σε μικρό χώρο. Είναι ιδανική για να πάρετε το πρωινό με την οικογένεια σας ή το απογευματινό τσάι σας με φίλες και φίλους αλλά και για ελαφρά και ανεπίσημα γεύματα.

Το τραπέζι της συνδυάζει μόνο δύο υλικά: το ξύλο με το μέταλλο. Το καπάκι (άνω μέρος του τραπεζιού) είναι ξύλινο με μονοκόμματη στρογγυλή λεία επιφάνεια. Στηρίζεται από τέσσερα  μεταλλικά πόδια που είναι σχεδιασμένα σε σχήμα ανεστραμμένου Γ και ενώνονται κάθετα μεταξύ τους στο κέντρο δημιουργώντας ένα μεταλλικό σταυρό στο πάτωμα. Χαρακτηριστικό είναι το μεγάλο πάχος τόσο στο καπάκι όσο και στα πόδια που δίνει αίσθηση στιβαρότητας και σταθερότητας.

Το ξύλινο καπάκι επενδύεται εξολοκλήρου με φυσικούς ξύλινους καπλαμάδες (canaletto) της επιλογής σας (καρυδιά, δρυς ή οξιά). Η ξύλινη επιφάνεια βάφεται με καφέ διάφανο βερνίκι ώστε να φαίνονται το χρώμα και τα σχέδια του φυσικού ξύλου. Τα μεταλλικά πόδια προτείνεται να βαφούν μαύρα για να δώσουν ένα μοντέρνο στυλ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το καπάκι βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου θα είναι της επιλογής σας. Η μεταλλική βάση επίσης βάφεται με οικολογικό χρώμα μετάλλου και σε απόχρωση της επιλογής σας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στο εργοστάσιο μας στην Ελλάδα (made in Greece) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Όπως και όλα μας τα έπιπλα, συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού