ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ

ΞΥΛΙΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ

Ξύλινη τραπεζαρία Παρμενίων με εντυπωσιακό τραπέζι που συνδυάζεται τόσο με καρέκλες (καθίσματα) όσο και με ξύλινους πάγκους. Το τραπέζι της έχει λιτό και απέριττο οριζόντιο παχύ μονοκόμματο καπάκι. Είναι κατάλληλη για μεγάλους χώρους και ταιριάζει ιδιαίτερα η τοποθέτηση της σε γωνίες δωματίων του σπιτιού σας.

Το τραπέζι διαθέτει μεγάλο μήκος και δίνει μόνιμα έξι θέσεις κατά μήκος. Ο ακριβής αριθμός των θέσεων σχέση με τις διαστάσεις (μήκος) που θα το παραγγείλετε. Διαθέτει τέσσερα πόδια που ξεκινάν κάθετα προς το πάτωμα από τις τέσσερις γωνίες της. Χαρακτηριστικό είναι το πάχος των ποδιών και το ότι ενώνονται λίγο πάνω από το πάτωμα με οριζόντιους δοκούς ανά δύο (πλαϊνά). Επίσης ένας ακόμα οριζόντιος μακρύς δοκός ενώνει κατά μήκος τα μέσα των δύο άλλων δοκών.

Κατάλληλη για το σαλόνι σας ως τραπεζαρία δείπνου (dinner table) δεσπόζει και κυριαρχεί σε μεγάλους και άνετους χώρους. Ιδανική για την περίπτωση που το σπίτι σας διαθέτει διαχωρισμένο ή ξεχωριστό αυτόνομο χώρο που προορίζεται για συνεστίαση.

Όλη η επιφάνεια του ξύλου επενδύεται εξολοκλήρου με ξύλινους φυσικούς καπλαμάδες (canaletto) από ξύλο καρυδιάς ή δρυς ή οξιάς. Υπάρχει όμως και η δυνατότητα κατασκευής με 100% μασίφ ξύλο (καρυδιάς ή δρυός ή οξιάς).
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Όλη η επιφάνεια του ξύλου βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στο εργοστάσιο μας στην Ελλάδα (made in Greece) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού