ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΑΡΙΑΔΝΗ

ΕΠΙΠΛΟΣΥΝΘΕΣΗ TV ΑΡΙΑΔΝΗ

Μοντέρνα επιτοίχια επιπλοσύνθεση TV για το σαλόνι σας, ιδανική για να τοποθετηθεί μπροστά στους καναπέδες του σαλονιού σας. Διαθέτει μεγάλη μονοκόμματη επιτοίχια πλάτη από ξύλο. Η σύνθεση έχει τετράγωνο σχήμα και η τηλεόραση βρίσκεται στο κέντρο της.

Πάνω και κάτω από την τηλεόραση υπάρχει από ένα μεγάλο μονοκόμματο ξύλινο ράφι. Στο κάτω μέρος διαθέτει στο κέντρο ράφια για Home Cinema / Hi-Fi και αριστερά και δεξιά ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο, ιδανικό για να φιλοξενήσει για τα ηχεία σας.

Όλη η ξύλινη επιφάνεια της επιπλοσύνθεση επενδύεται (ντύνονται) με φυσικό ή οικολογικό καπλαμά (canaletto). Σχεδιασμένη με λιτές και απέριττές γραμμές και με έντονη μονοχρωμία στο χρώμα του ξύλου, δίνει μια επιβλητική αίσθηση στο σαλόνι σας.

Μια πρακτική και οικονομική λύση που θα ζεστάνει και θα ομορφύνει το σαλόνι σας. 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις της επιπλοσύνθεσης προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Έπιπλα Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) που κατασκευάζονται στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως άλλωστε και όλα τα έπιπλα μας,

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Η τιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού