ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΓΟΡΓΩ

ΣΥΝΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΓΟΡΓΩ

Σύνθεση βιβλιοθήκης για μεγάλους χώρους. Συνδυάζει ράφια για βιβλία, cd ή διακοσμητικά με πολλά μικρά και μεγάλα ντουλάπια για να αποθηκεύεται τα πράγματα σας.

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με οικολογικό καπλαμά ή φυσικό καπλαμά ξύλου (canaletto) από ξύλο δρυός ή οξιάς. Χρησιμοποιούμε διχρωμία και συνδυάζουμε το λευκό με ένα έντονο γυαλιστερό χρώμα (προτείνεται βαφή γυαλιστερής λάκας *).

Αυτή η βιβλιοθήκη είναι ένα έπιπλο στολίδι για το σαλόνι σας, μία λειτουργική βιβλιοθήκη για τα βιβλία σας και ταυτόχρονα πρακτική αφού προσφέρει μεγάλους κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους για όλα τα πράγματα σας.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερή, σατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις της σύνθεσης βιβλιοθήκης επιλέγονται από εσάς (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή λάκας του ξύλου τα επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Έπιπλο Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού