ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΙΟΚΛΗΣ

ΕΠΙΠΛΟΣΥΝΘΕΣΗ TV ΔΙΟΚΛΗΣ

Μοντέρνα επιτοίχια επιπλοσύνθεση TV με πλάτη που αποτελείται από δύο ορθογώνιες παραλληλόγραμμές ξύλινες επιφάνειες. Η σύνθεση έχει οριζόντιο παραλληλόγραμμο σχήμα με μεγαλύτερο ύψος από ότι πλάτος. Η τηλεόραση τοποθετείται λίγο ψηλότερα από το κέντρο της σύνθεσης.

Οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με φυσικό καπλαμά ξύλου ή οικολογικό καπλαμά (canaletto). Χρησιμοποιούμε λιτές και απέριττές γραμμές με μονοχρωμία με βαφή γυαλιστερής λάκας σε ανοιχτό καφέ για να δώσουμε μια μοντέρνα αίσθηση στο σαλόνι σας.

Πάνω από την τηλεόραση τοποθετείται ένα γυάλινο ράφι διακοσμημένο με φωτισμό νέον. Στο κάτω μέρος (κάτω από την τηλεόραση) υπάρχει άλλο ένα γυάλινο ράφι κατάλληλο για την τοποθέτηση DVD , Blue Ray, Home Cinema ή Hi-Fi. Τέλος κάτω χαμηλά έχει ένα κατά μήκος οριζόντιο ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο ανοιχτό αριστερά και δεξιά στον οποίο μπορούμε να τοποθετήσουμε CD/ DVD.

Μια απλή και οικονομική λύση που θα αναβαθμίσει και να εκμοντερνιστεί το σαλόνι σας. 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικά έπιπλα που κατασκευάζονται στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Όπως και όλα τα έπιπλα μας, διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού