ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΜΙΔΗΣ

ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΥΘΥΜΙΔΗΣ

Επιτοίχια σύνθεση για το σαλόνι σας που αποτελείται από διαφορετικά κομμάτια. Το πρώτο κομμάτι είναι μια οριζόντια παραλληλόγραμμή πλάτη που αποτελεί το φόντο όλης της σύνθεσης (επίπλου) και είναι βαμένη με μαύρη γυαλιστερή λάκα (*).

Επίσης στο έδαφος και μπροστά από την ξύλινη πλάτη τοποθετείται μια χαμηλή ξύλινη βάση κατά μήκος όλης της σύνθεσης. Στη μία πλευρά στις σύνθεσης (αριστερά ή δεξιά) μπορούν να τοποθετηθούν συνεχόμενα δύο ή τρία οριζόντια ντουλάπια σε αρκετό ύψος από το έδαφος, τόσο ώστε να είναι βολικά στην χρήση τους.

Τέλος, κάτω και στην αντίθετη πλευρά από αυτή που θα βάλουμε τα ντουλάπια θα τοποθετηθεί ένα μεγάλο επιδαπέδιο οριζόντιο ντουλάπι, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έπιπλο τηλεόρασης (έπιπλο TV).

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με φυσικό ή οικολογικό καπλαμά (canaletto). Σε περίπτωση χρήσης φυσικού καπλαμά από ξύλο προτείνεται βαφή με διάφανο βερνίκι ώστε να φαίνονται τα νερά του ξύλου.

Μια καταπληκτική, εντυπωσιακή και πληθωρική επιπλοσύνθεση, κατάλληλη για μεγάλους χώρους, κυρίως για μεγάλα σαλόνια. Ιδανική για να φιλοξενήσει μεγάλη TV και να τοποθετηθεί απέναντι από τους πολυθέσιους καναπέδες του σαλονιού σας.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερή, σατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλινου καπλαμά (canaletto) το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικά έπιπλα κατασκευασμένα στο εργοστάσιο μας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού