ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΓΛΑΥΚΟΣ

ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΛΑΥΚΟΣ

Επιτοίχια ελεύθερη σύνθεση για το σαλόνι σας που αποτελείται από πολλά κομμάτια. Στο έδαφος τοποθετείται μια χαμηλή ξύλινη βάση που υποστηρίζει την σύνθεση σε όλο της το πλάτος.

Πάνω στην ξύλινη βάση τοποθετηθεί ένα μεγάλο επιδαπέδιο οριζόντιο κομμάτι που επίσης εκτείνεται σε όλο το πλάτος της επιπλοσύνθεσης. Το οριζόντιο αυτό κομμάτι διαθέτει συρτάρια και ανοιχτούς αποθηκευτικούς χώρους ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Η άνω επιφάνεια του μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για την τοποθέτηση τηλεόρασης και ως ράφι για την φιλοξενία διακοσμητικών.

Από την πλευρά (αριστερά ή δεξιά) τοποθετείται μια τετράγωνη πλάτη που αποτελεί το φόντο της τηλεόρασης σας. Στην φωτογραφία είναι τοποθετημένη δεξιά και ακριβώς μπροστά έχει τοποθετηθεί η επίπεδη τηλεόραση.

Στην αντίθετη πλευρά τις σύνθεσης  μπορούν να τοποθετηθούν τέσσερα κατακόρυφα ντουλάπια και δίπλα τους τέσσερις κατακόρυφοι ανοιχτοί αποθηκευτικοί χώροι. Στην φωτογραφία είναι τοποθετημένοι αριστερά και έχουν μέτριο γκρι χρώμα.

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με φυσικό ή οικολογικό καπλαμά (canaletto). Σε περίπτωση χρήσης φυσικού καπλαμά από ξύλο προτείνεται βαφή με διχρωμία (γκρι / ανοιχτό καφέ).
 
Μια πληθωρική και εντυπωσιακή επιπλοσύνθεση κατάλληλη για μεγάλα σαλόνια και καθιστικά. Ιδανική για να φιλοξενήσει μεγάλη TV και να τοποθετηθεί απέναντι από τους πολυθέσιους καναπέδες σας.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλινου καπλαμά (canaletto) το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικά έπιπλα κατασκευασμένα στο εργοστάσιο μας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού