ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΡΙΩΝΑΣ

ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ OΡΙΩΝΑΣ

Επιτοίχια σύνθεση για το σαλόνι σας που αποτελείται από διαφορετικά κομμάτια και είναι κατασκευασμένη με ξύλο (δρυς ή καρυδιά). Χαμηλά στο πάτωμα τοποθετείται μια χαμηλή ξύλινη βάση που υποστηρίζει την σύνθεση σε όλο της το πλάτος.

Από την μία πλευρά (στην φωτογραφία αριστερά) και πάνω στη μισή από την ξύλινη βάση τοποθετείται ένα οριζόντιο ράφι μεγάλου πάχους (ίδιου με της βάσης). Μεταξύ του ραφιού και της βάσης δημιουργούνται ανοιχτοί αποθηκευτικοί χώροι που μπορούν να φιλοξενήσουν DVD Player, Blue Ray Player, Home Cinema ή στερεοφωνικό συγκρότημα Hi-Fi.

Ακόμα πιο πάνω τοποθετείται μια επιτοίχια οριζόντια παραλληλόγραμμη ξύλινη πλάτη που αποτελεί το φόντο για την τοποθέτηση της τηλεόρασης σας. Ακριβώς μπροστά από την πλάτη και επιτοίχια τοποθετηθεί η επίπεδη τηλεόραση σας.

Από την άλλη πλευρά (στην φωτογραφία δεξιά) και πάνω στο υπόλοιπο μισό της ξύλινης βάσης τοποθετείται ένα μεγάλο επιδαπέδιο οριζόντιο κομμάτι που εκτείνεται στο μισό πλάτος της επιπλοσύνθεσης. Το οριζόντιο αυτό κομμάτι διαθέτει δύο μεγάλα συρτάρια. Η άνω επιφάνεια του μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ράφι για την φιλοξενία διακοσμητικών. Από πάνω και ψηλότερα μπορεί να τοποθετηθούν και άλλα δύο ντουλάπια.

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με φυσικό ή οικολογικό καπλαμά (canaletto). Προτείνεται βαφή με διχρωμία: ανοιχτό διάφανο βερνίκι στο χρώμα του ξύλου και αντίθεση με απαλό κρεμ - μπεζ χρώμα.
 
Μια πληθωρική και εντυπωσιακή επιπλοσύνθεση κατάλληλη για μεγάλα σαλόνια. Ιδανική για να φιλοξενήσει μεγάλη TV και να τοποθετηθεί απέναντι από τους πολυθέσιους καναπέδες σας, αντικαθιστώντας τα τραπέζια και έπιπλα TV.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις της επιπλοσύνθεσης προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Για την συγκεκριμένη επιπλοσύνθεση προτείνεται διχρωμία. Τα χρώματα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή της κάθε ξύλινης επιφάνειας το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Έπιπλα ελληνικής κατασκευής κατασκευασμένα στο εργοστάσιο μας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά. Made in Greece, προτιμήστε Ελληνικά προϊόντα.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Όπως όλα τα έπιπλα μας, διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού