ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΟΡΙΩΝΑΣ

ΚΑΡΕΚΛΑ ΟΡΙΩΝΑΣ

Μοντέρνες καρέκλες για την τραπεζαρία, το σαλόνι ή το καθιστικό σας. Η καρέκλα έχει σκελετό κατασκευασμένο από 100% μασίφ ξύλο δρυός ή οξιάς. Ο ξύλινος σκελετός της είναι σταθερός και ανθεκτικός, αντέχει σε οποιαδήποτε επιβάρυνση και σε καθημερινή χρήση.

Η πλάτη και το κάθισμα είναι μονοκόμματα και επενδυμένα με ύφασμαδερματίνη) με εξαίρεση μια λουρίδα ξύλου στην κορυφή της πλάτης. Διαθέτει πόδια τα οποία ξεκινούν από την βάση επίσης επενδυμένη βάση στήριξης του καθίσματος. Τα πόδια δεν είναι τοποθετημένα κάθετα - αντίθετα έχουν ελαφρά κλίση προς έξω (τόξο) για ακόμα πιο μοντέρνα εμφάνιση.

Η καρέκλα είναι κατάλληλη για την χρήση ως κάθισμα σε τραπεζαρία σαλονιού. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το τραπέζι της κουζίνας, εφόσον επενδυθεί με αλέκιαστο ύφασμα.

Η πλάτη και το κάθισμα επενδύονται με ύφασμα ή δέρμα ή τεχνόδερμα της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται στο χρώμα της επιλογής σας. Προτείνεται βαφή με διάφανο βερνίκι στο χρώμα του ξύλου και επένδυση με λευκό τεχνόδερμα.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαστάσεις:
Μήκος 50 cm x Πλάτος 48 cm x Ύψος 85 cm

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο της καρέκλας βάφεται (λουστράρεται) στο χρώμα της επιλογής σας με οικολογικά χρώματα και βερνίκια (νερού - κεριού) φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Το κάθισμα και η πλάτη επενδύεται με δέρμα-τεχνόδερμα ή με ύφασμα που επιλέγετε εσείς από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών υφασμάτων που διαθέτουμε.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής κατασκευής (του εργοστασίου μας στις Αχαρνές Αττικής) με υλικά υψηλής ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης μία εβδομάδα. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

4 τεμάχια.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού