ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

Επιτοίχια βιβλιοθήκη για μεγάλους χώρους με μεγάλους μονοκόμματους τοίχους (επιφάνειες). Ένα έπιπλο βιβλιοθήκη αλλά κα ταυτόχρονα ένα έπιπλο τηλεόρασης (TV) - το απόλυτο σύνθετο έπιπλο.

Συνδυάζει επιτοίχιους ανοιχτούς αποθηκευτικούς χώρους σε διάφορα μεγέθη και σχήματα: τετράγωνα, ορθογώνια παραλληλόγραμμα, ψηλά ή κοντά, φαρδιά ή στενά. Μπορείτε να τοποθετήσετε βιβλία, cd ή διακοσμητικά, Επίσης διαθέτει και κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους όπως συρτάρια ή ντουλάπια. Η σύνθεση της φωτογραφίας είναι ενδεικτική σε μέγεθος, σχέδιο, έχει ανοιχτούς αποθηκευτικούς χώρους και ένα μεγάλο συρτάρι και δεν έχει καθόλου ντουλάπια.

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με οικολογικό καπλαμά ή φυσικό καπλαμά ξύλου (canaletto) από ξύλο δρυς ή οξιά. Προτιμούμε ματ επιφάνειες και διχρωμία για ένα όμορφο αποτέλεσμα. Στην ενδεικτική φωτογραφία, για την βαφή του ξύλου συνδυάζουμε λευκό ματ με απαλά διάφανα βερνίκια (διακριτική βαφή) ώστε να παραμείνουν εμφανή τα νερά του ξύλου που αναδεικνύουν την ομορφιά του.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις της σύνθεσης βιβλιοθήκης επιλέγονται από εσάς (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλινου καπλαμά (canaletto) το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Έπιπλο Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού