ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΑΛΚΙΝΟΟΣ

ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΛΚΙΝΟΟΣ

Μια μοντέρνα επιτοίχια σύνθεση επίπλου κατάλληλη για την φιλοξενία της τηλεόρασης σας. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της επιπλοσύνθεσης είναι η δυνατότητα της να κρύβει την τηλεόραση αφού την καλύπτει πλήρως πίσω από συρόμενη ξύλινη πόρτα.

Η σύνθεση έχει ένα κυρίως ορθογώνιο παραλληλόγραμμο κομμάτι το οποίο αποκαλύπτει εναλλακτικά την τηλεόραση ή ένα ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο χωρισμένο οριζόντια και κατακόρυφα ώστε να δημιουργεί διαχωρισμένα ράφια.

Η επιπλοσύνθεση έχει κάτω από το κυρίως κομμάτι ένα ορθογώνιο παραλληλόγραμμο κομμάτι μικρού ύψους και με πλάτος όσο και το κυρίως κομμάτι με συρτάρια. Από την δεξιά, την αριστερή ή και τις δύο πλευρές τοποθετείται κατακόρυφο επιτοίχιο κομμάτι με ντουλάπια. Τόσο τα συρτάρια όσο και τα ντουλάπια δεν έχουν πόμολα αλλά μπορούμε να προσθέσουμε εφόσον το προτιμάτε.

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με φυσικούς ξύλινους καπλαμάδες (canaletto) της αρεσκείας σας. Μπορούμε να επενδύσουμε με καπλαμάδες από ξύλο δρυς ή οξιάς ή καρυδιάς ανάλογα με τα γούστα σας.

Αντικαταστήστε τα ξεπερασμένα έπιπλα TV με τις μοντέρνες συνθέσεις μας και δώστε μια νέα όψη στο σαλόνι σας.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού