ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝ

ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΕΠΙΠΛΟΣΥΝΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝ

Μια οικονομική επιτοίχια σύνθεση επίπλων με λιτή και απέριττη γραμμή κατάλληλη τόσο για μικρά όσο και για μεγάλα δωμάτια και χώρους ανάλογα με τις διαστάσεις που θα επιλέξετε.

Αποτελείται από πολλά και διαφορετικά κομμάτια επίπλωσης: Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με φυσικούς ξύλινους καπλαμάδες (canaletto) της αρεσκείας σας. Μπορούμε να επενδύσουμε με καπλαμάδες από ξύλο δρυς ή οξιά ή καρυδιά.

Τα χρώματα τα επιλέγετε εσείς. Εμείς προτείνουμε διχρωμία για να δίνεται μια πιο μοντέρνα αίσθηση μέσα από την χρωματική αντίθεση μεταξύ των κομματιών επίπλωσης που αποτελούν την επιπλοσύνθεση.

Οι επιπλοσυνθέσεις μας είναι ελεύθερες και μπορούν να σχηματίζουν στον τοίχο σας τετράγωνα, ορθογώνια παραλληλόγραμμα, ελεύθερες γωνίες ή απλές ευθείες. Αναβαθμίστε το σαλόνι σας ή το καθιστικό σας ή την τραπεζαρία σας με συνθέσεις επίπλων και απολαύστε την αισθητική και την πρακτικότητα που προσφέρουν οι αποθηκευτικοί χώροι τους.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού