ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΥΡΩΝ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΥΡΩΝ

Ψάχνετε για μια μοντέρνα επιπλοσύνθεση που να κάνει την διαφορά; Τι λέτε για μία μοντέρνα επιτοίχια σύνθεση κατάλληλη για το σαλόνι ή το καθιστικό σας. Τοποθετήστε την στο πλάι της τραπεζαρίας σας ή σε ένα μεγάλο κενό τοίχο του χώρου σας και αφήστε την να τον διακοσμήσει και να τον αναδείξει.

Κατάλληλη για μικρά δωμάτια και μικρούς καθιστικούς χώρους μπορεί να φιλοξενήσει διακοσμητικά χώρου, όπως βάζα, κρύσταλλα και μοντέρνα έργα τέχνης. Διαθέτει ντουλάπια σε οριζόντια και κατακόρυφη διάταξη, κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους και ανοιχτούς αποθηκευτικούς χώρους. Οι κλειστοί αποθηκευτικοί χώροι είναι συρτάρια και ντουλάπια χωρίς πόμολα.

Χαρακτηριστικά που την κάνουν πιο σύγχρονη και μοντέρνα είναι:
Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με φυσικούς ξύλινους καπλαμάδες (canaletto) της αρεσκείας σας. Μπορούμε να επενδύσουμε με καπλαμάδες από ξύλο δρυς ή καρυδιάς ή οξιάς ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Προτείνουμε βαφή με τριχρωμία για να δώσουμε μια ξεχωριστή αίσθηση μέσα από την αντίθεση. Τα χρώματα, το τελικό σχέδιο και τις διαστάσεις τις επιλέγετε εσείς ώστε να ταιριάζουν στο δωμάτιο και στον χώρο σας. Η σύνθεση ανάλογα με τις προτιμήσεις σας μπορεί να έχει μεγαλύτερο ύψος ή μεγαλύτερο πλάτος. Η κολονάτη συρταριέρα συνδυασμένη με το βοηθητικό τραπέζι - ράφι μπορεί να τοποθετηθεί στην αριστερά πλευρά της επιπλοσύνθεσης.

Αντικαταστήστε τα συνηθισμένα έπιπλα με τις μοντέρνες συνθέσεις μας και πηγαίνετε την διακόσμηση σαλονιού σε νέα διάσταση.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις της σύνθεσης προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) με υλικά κορυφαίας ποιότητας από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού