ΕΠΙΠΛΟΣΥΝΕΣΕΙΣ ΗΡΩΝ

ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΕΠΙΤΟΙΧΙΕΣ ΕΠΙΠΛΟΣΥΝΕΣΕΙΣ ΗΡΩΝ

Μοντέρνα επιτοίχια επιπλοσύνθεση με κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους (ντουλάπια). Η επιπλοσύνθεση είναι ελεύθερη και αποτελείται από δύο (2) κομμάτια: Η σύνθεση εκτείνεται στο πλάτος και έχει κοντό και φαρδύ σχήμα. Όλες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με: Χρησιμοποιούμε διχρωμία ανοιχτού πράσινου με ανοιχτού μπλε και γυαλιστερή επιφάνεια για να δημιουργήσουμε μία φωτεινή και εντυπωσιακή σύνθεση. Η σύνθεση είναι κατάλληλη για να τοποθετηθεί στο σαλόνι σας, ιδανικά απέναντι από τους καναπέδες σας και μπροστά από το χαμηλό τραπεζάκι σαλονιού σας.

Με απλές, λιτές και οικονομικές επιπλοσυνθέσεις μπορείτε να βελτιώστε την διακόσμηση σπιτιού σας. Ακόμα και μια τόσο απλή σχεδίαση με μια τόσο μίνιμαλ γραμμή και με το κατάλληλο σχέδιο, χρώμα και διάταξη μπορεί να ταιριάσει με πολλά και διαφορετικά μοντέρνα έπιπλα σαλονιού και να προσφέρει καλαισθησία και εργονομία στο σαλόνι σας αξιοποιώντας καλύτερα τον χώρο του.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Για την συγκεκριμένη σύνθεση σας προτείνουμε διχρωμία μαύρου με ένα άλλο έντονο χρώμα όπως το κόκκινο σε γυαλιστερές επιφάνειες. Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι πάντα οικολογικά και της επιλογής σας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικά έπιπλα που κατασκευάζονται στο εργοστάσιο μας με οικολογικά υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο, όπως άλλωστε και όλα τα έπιπλα μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού